Je bent je sleutel vergeten: wat nu?

Het gebeurt bij iedereen wel eens een keer in hun leven. Je stapt je huis uit, doet de deur achter je dicht, en komt er pas later achter dat je je sleutels binnen bent vergeten. Dat is super onhandig, natuurlijk! Heb je dan is dit soort situaties altijd gelijk een slotenservice nodig? Dit is zeker niet het geval. Hoewel er in en rondom Vlissingen veel verschillende slotenmaker Vlissingen te vinden zijn, kun je ook voorzorgsmaatregelen treffen om te voorkomen dat je deze slotenservices moet opbellen. Ben je al benieuwd? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Een goede buur is het halve werk

Als je toevallig buren hebt wie je vertrouwd met de reserve sleutels tot je woning, is het altijd een goed idee om hun een reserve sleutel te geven. In het geval dat je je sleutels dan kwijtraakt, of jezelf buitensluit, kun je bij hun langs. Vertrouw je je buren toch niet zo goed? Laat dan je reserve sleutels achter bij een familielid, of een goede vriend/vriendin. Dan moet je wel iets verder reizen voor je sleutels in gevallen van nood, maar hoef je je geen zorgen te maken dat die ene vreemde buurman opeens in je woonkamer staat. Dat geeft je misschien mentaal net iets meer rust!

Toch maar de slotenmaker bellen

Heb je geen reservesleutels bij andere mensen achtergelaten, maar heb je jezelf toch buitengesloten? Dan wordt het tijd om een slotenmaker te bellen. Slotenmakers, of slotenservice bedrijven, zijn in iedere stad en dorp te vinden. Wees slim, en zoek vooraf alvast het telefoonnummer van je lokale slotenmaker op, en zet deze in je mobiele telefoon. Zo kun je ze bereiken in het geval dat je buitenshuis geen internetverbinding hebt. Bel ze simpelweg op, en zij zullen je verder helpen. Zo ben je er van verzekerd dat je snel je eigen huisje weer in kan!