Een gerichte prijs voor een INOX balustrade bij INOXvakman.be!

INOX balustrade

U bent aan’t denken aan een nieuwe balustrade van INOX en natuurlijk is het ‘passen binnen het budget’ een cruciaal element binnen het wel of niet kiezen voor een balustrade van INOX. In vergelijking met de standaard houten (spijltjes) balustrades is een balustrade van INOX, zeker in combinatie met glas, een duurdere aangelegenheid.

INOXvakman

En aangezien een balustrade altijd op maat vervaardigd worden begrijpen wij ook de behoefte aan een prijsindicatie op maat. U wilt tenslotte een beeld krijgen bij wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. U kunt op INOXvakman.be dan ook altijd eenvoudig een offerte aanvragen. Vul het offerte aanvraag formulier in, waarna wij u binnen enkele dagen zullen voorzien van een prijsindicatie op maat.

Met het formulier verzamelen wij de belangrijkste gegevens, waarmee wij in de meeste gevallen een gerichte prijsindicatie af kunnen geven. In ieder geval kunnen wij de prijsstelling zo definieren dat u met een gerust hart de afweging kunt maken of dit wel of niet binnen uw budget past. Dat is in deze fase natuurlijk ook het belangrijkste. Indien de indicatie goed past gaan we ervoor zorgen dat we de indicatie omzetten naar een ‘fixed price voorstel’, oftewel een voorstel tegen vaste prijs, zodat er nooit achteraf discussie kan ontstaan over de kosten. In sommige gevallen kunnen wij aan de hand van foto’s en de aangeleverde specificaties al een voorstel tegen vaste prijs afgeven. Echter is dit niet altijd mogelijk. Hierbij moet een afspraak op locatie ingepland wordt, zodat wij de INOX balustrade gedetailleerd kunnen inmeten. Het inmeten op locatie doen wij tegen een vast tarief. Na het inmeten op locatie kunnen wij u voorzien van een gedetailleerd (en vast) prijsvoorstel. Wanneer u akkoord gaat met dit voorstel, starten wij met de fabricage van uw INOX balustrade en wordt meteen de afspraak voor levering of montage op locatie gemaakt.

Voor welk type balustrade u ook gaat, wij creeeren altijd een prachtige balustrade van INOX op maat. Vraag direct een offerte aan voor uw INOX balustrade bij INOXvakman.be. Of bel even, wij zijn u graag van dienst!