Voorzie je bank of tafel van nieuwe meubelpootjes via Meubelpootjes.be

Als de pootjes van je tafel of bank zijn versleten, dan is het uiteraard zaak om gewoon de tafelpoten of meubelpootjes te vervangen. Je hoeft bij versleten meubelpootjes immers niet meteen volledig nieuwe meubels te kopen. Het is simpelweg een kwestie van even naar meubelpootjes.be surfen en daar kun je dan meteen nieuwe meubelpootjes bestellen. Dit kan uiteraard ook als de oude meubelpoten nog wel intact zijn, maar simpelweg niet voldoen aan je eisen. Het kan zijn dat ze te hoog of te laag zijn of gewoonweg niet bij je interieur passen. Het komt vaak echter nogal precies als het op meubelpootjes aankomt. Deze moeten immers wel goed passen. Het is dan ook niet altijd even gemakkelijk om de juiste meubelpootjes te vinden. Gelukkig kun je bij Meubelpootjes.be terecht voor een zeer uitgebreid assortiment van pootjes voor meubelen. Zowel tafels en stoelen als ook banken en fauteuils dienen soms van nieuwe poten te worden voorzien. Deze kun je via de site uitzoeken en dan online ook meteen bestellen. Als de oude tafelpoten door jezelf zijn te demonteren, dan kun je de nieuwe uiteraard ook gewoon zelf weer monteren. Hetzelfde geldt ook voor andere meubelpootjes. Wat dat betreft hoeft het ook niet heel veel moeite te kosten om de nieuwe meubelpoten te bestellen en te monteren. Als het je te doen is om een bankstel te verlagen bijvoorbeeld, dan kun je de stijl van je hele interieur daar op subtiele wijze mee beïnvloeden. Wat dat betreft is het geen slecht idee om gewoon eens te kijken naar het assortiment. Ook als de meubelpoten bijvoorbeeld heel aanwezig zijn en zo dus ook een flink stempel drukken op de uitstraling van je interieur, dan kun je de meubelpoten vervangen. Zo kun je dat stempel toch op relatief eenvoudig wijze veranderen. Wat je doel ook maar moge zijn, je kunt voor nieuwe meubelpootjes in ieder geval terecht op de website van meubelpootjes.be. Het is ook ideaal voor als 1 van de 4 tafelpoten afbreekt. Als je de tafelpoot immers niet kon vervangen, dan zou je meteen de hele tafel moeten vervangen. Maar dankzij meubelpootjes.be kun je toch heel gemakkelijk de tafel repareren, zodat deze nog jaren mee kan. Je kunt je meubelen zo gemakkelijk een tweede leven geven. Mocht je in een kringloopwinkel een mooie tafel zien die een kapotte tafelpoot heeft of een bank met een afgebroken meubelpoot, dan kun je dus altijd even kijken of je de meubelpoten kunt vervangen. 

Surf naar de site en bestel de meubelpootjes direct online 

Mocht je graag nieuwe poten voor de meubels willen bestellen, dan kun je dat direct online regelen via de site. Je kunt de pootjes die je wilt hebben toevoegen aan de winkelwagen en vervolgens direct bestellen. Je kunt allerlei meubelpoten bestellen voor verschillende meubels zoals: 

  • Eettafels
  • Salontafels
  • Bijzettafels

Je kunt zoals gezegd gemakkelijk het assortiment bekijken en daarna direct bestellen. 

Heb je vragen? Neem gerust contact op

Mocht je meer willen weten over 1 van de meubelpoten of over je bestelling, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met de klantenservice van meubelpootjes.be en daar je vragen stellen.