Vintage eetkamerstoelen

Mode herhaald zich. En dit zien we ook terug in de woonwereld. De stijl vintage is momenteel erg populair. Consumenten waarderen de ontwerpen van weleer weer. De echte klassiekers zie je weer verschijnen, in de vorm van nieuwe producties, maar ook de originele exemplaren uit die tijd zijn helemaal in trek. Ook worden er nieuwe varianten ontworpen met de klassiekers als inspiratie.

Klassiekers

yels.nl-logo-transparant-morgen-in-huis-e1481310825470

Een voorbeeld van een echte klassieke stoel is onderstaande Damme Detention White van Yels.nl. Het simplistische design is overgenomen van de klassieke school stoel. Het is de ideale stoel om ‘s ochtends je dag op te beginnen met een heerlijke kop koffie. Klassiekers zijn heel herkenbaar, het zijn niet voor niks de ontwerpen die men zich tegenwoordig nog weet te herinneren. Oude klassiekers zijn ook erg leuk te combineren met moderne invloeden. Zo krijg je een leuke mix van oud en nieuw!

Moderne versies

Binnen de stijl vintage is er ook de stroming van ontwerpen gebaseerd op modellen van vroeger. Hierbinnen valt ook de Damme Botanic Green van Yels.nl. Deze stoel is ontworpen met een klassieker als inspiratie, maar heeft ook invloeden van de scandinavische en de moderne interieurstijl. Daardoor is deze stoel erg gemakkelijk te combineren met meerdere woontrends.

Combineren

Vintage stoelen zijn heel leuk te combineren met andere meubels van deze stijl, maar gaan ook heel goed samen met meubels van andere stijlen zoals onder andere scandinavisch, industrieel en modern. Dit komt door het vaak strakke, speelse ontwerp waarbij het materiaal en de kleur centraal staat. Met een vintage stoel kun je eindeloos door blijven combineren, je zult versteld staan van de mogelijkheden. Hierdoor zul je van een aankoop van een vintage eetkamerstoel nooit spijt hebben!

Ben jij op zoek naar een letterlijk tijdloze vintage stoel? Neem dan snel een kijkje op Yels.nl!