Tip: handige verticale sectionaalpoort doet wonderen voor het uiterlijk van je woning of garage

6Tijdens mijn studie leer ik steeds weer dingen die handig van pas komen, ook in het dagelijkse leven. Voor mij is het des te relevanter aangezien ik onlangs verhuisd ben naar een woning die nog vele klusbeurten kon gebruiken. Een van de meest recente projecten betreft de verticale sectionaalpoort die ik door Different Doors heb laten installeren. Ik ben ze erg erkentelijk voor de geleverde werkzaamheden, ze hebben werkelijk een fantastisch resultaat weten neer te zetten. Van tevoren wist ik al met een goede partij te maken te hebben, want in het land staan ze algemeen bekend als de expert op dit terrein. Dat kan ik inmiddels uit eigen ervaring onderschrijven.

Een klasse verticale sectionaalpoort

51.1Voor de volledigheid heb ik enkele foto’s toegevoegd van de resultaten en hieraan kun je zelf ook zien dat het adembenemend is wat deze firma voor elkaar heeft gekregen. Ze hebben een jarenlange expertise in het bedrijf zitten en dat is duidelijk te merken aan de resultaten van het werk. Met mijn achtergrond in de architectuur kan ik dit natuurlijk als geen ander zien, maar ook voor een leek moet duidelijk zijn dat dit bedrijf een van de toppers in dit segment is. Ik vind het heerlijk om zelf te klussen en de ideeën die ik al jarenlang in mijn hoofd heb zitten tot realiteit te kunnen maken, maar in de uitvoering zelf ben ik helaas niet sterk. Natuurlijk heb ik een oog voor de juiste materialen en composities en natuurlijk de fundamentele issues hierachter maar in klussen zelf ben ik geen kei. Zo komt het dat ik dikwijls derden inschakel om juist dit soort dingen voor elkaar te krijgen.