Raamdorpels van graniet – op maat – bij COMPOSIETvakman.be

graniet raamdorpel van COMPOSIETvakman.be

Met een graniet raamdorpel van COMPOSIETvakman.be voegt u een stijlvol & luxe accent toe aan uw gevel: Sfeerverhogend & praktisch! Graniet is een hoogwaardig materiaal, oersterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk & ook nog eens heel mooi, ideaal voor een topkwaliteit natuursteen raamdorpel. Een prachtige zwarte nero assoluto graniet raamdorpel is bij COMPOSIETvakman.be verkrijgbaar als vlakke raamdorpel, optioneel inclusief ‘losse oplijmstrip’ (opkant). Uw granieten raamdorpel is zowel gezoet (satijnglans) als gevlamd (ruwere structuur) verkrijgbaar en wordt – in eigen zagerij – op maat vervaardigd. Pas nadat uw bestelling binnen is, gaan onze vakmannen aan de slag en wordt uw raamdorpel van graniet tot op de millimeter op maat gezaagd, mooi afgewerkt & snel bij u thuis bezorgd!

graniet raamdorpel van COMPOSIETvakman.be

Zwarte raamdorpels.

Gaat u voor een raamdorpel waar u echt een stijlvol statement mee wilt maken, dan is een raamdorpel van nero assoluto (zwart) graniet een prachtige optie. Nero assoluto graniet – ook wel absolute black & zwart graniet genoemd – is een prachtige granietsoort met een homogene structuur en een donkere (zwarte / antraciet) kleurtint.

Voor buitengebruik adviseren wij gezoet of gevlamd / gebrand graniet. Een raamdorpel – maar ook buitendorpel, gevelplint, muurdeksteen & paaldeksel – van nero assoluto graniet past heel mooi bij de huidige trend van zwarte gevelaccenten. Zoekt u naar een luxe zwart accent, dat mooi is & ook mooi blijft, dan is een waterslag van nero assoluto graniet zeker het overwegen waard! Onze graniet raamdorpels zijn alleen vlak (met losse oplijmstrip) te bestellen.

Alle buitenvensterbanken van COMPOSIETvakman.be – dus ook die van graniet – zijn online op maat te bestellen: Vul de gewenste afmetingen in, selecteer de gewenste zaagsnede en kies voor de juiste afwerking zijkanten. In eigen natuursteen zagerij zorgen onze ervaren medewerkers ervoor dat uw granieten raam onderdorpel – tot op de millimeter nauwkeurig – op maat wordt gezaagd & snel bij u thuis wordt bezorgd!