Heeft u al eens onder linnen beddengoed geslapen?

Ik slaap graag in hotels. De sfeer en luxe die hotels uitstralen vind ik heerlijk. Het liefst ga ik naar hotels met luxe ontbijtjes en prachtige badkamers. Het fijnste aan slapen in hotels is denk ik toch wel het bed. Vaak groter dan thuis, met veel kussens en heerlijk zacht bedlinnen. Na een heerlijke overnachting tijdens mijn vakantie vond ik dat het tijd werd zelf ook een verder te kijken naar de mogelijkheden om mijn kamer meer tot een luxe hotel aan te passen. Of in ieder geval de aanpassingen te doen die er voor zorgen dat ik net dat gevoel van rust en ruimte dat ik in hotels altijd ervaar in huis te halen. Wat mij betreft begint dat gevoel dus bij mooi zacht linnen beddengoed. Het liefst heb ik wit linnen beddengoed. Dat had mijn moeder vroeger ook altijd en dat geeft me toch een beetje een nostalgisch gevoel. Zij haalde haal linnen beddengoed altijd bij de V&D. Nu die niet meer open is was het tijd om verder te kijken dan ik vroeger zou hebben gedaan. Linnen beddengoed bieden ze inmiddels op veel plekken en veel sites aan. Gezien ik dus op zoek was naar het hotel gevoel was ik ook op zoek naar een site waar ik dit gevoel ook enigszins kon benaderen. Toen kwam ik er achter dat er veel meer opties zijn dan simpel wit linnen beddengoed. Zo kun je eigenlijk elke kleur kiezen die je kunt verzinnen. Dat had ik niet verwacht. Enthousiast zocht ik toen verder. Toen ik op de site casacomodo.nl kwam wist ik dat ik de juiste site gevonden had. De site is overzichtelijk en doet denken aan de site van een hotel. De foto’s op de site van de bedden zijn onwijs mooi gemaakt en het linnen beddengoed bieden ze aan in heel veel soorten. Ik wist niet dat linnen beddengoed ook hypoallergeen is. Dat leggen ze op hun site ook heel duidelijk uit. Ik heb direct twee mooie sets uitgezocht om mijn slaapkamer weer een frisse look te geven.

Het fijnste linnen beddengoed bestel je hier

De bestelling was al snel binnen en ik kon eigenlijk niet kiezen welke ik als eerste op het bed zou doen. Ik heb heerlijk geslapen. Het pakje kwam netjes ingepakt en het vervoer en berichtgeving was fijn geregeld. Het linnen beddengoed rook ook onwijs lekker. Wanneer je op zoek bent naar fijn linnen beddengoed vind ik dit een onwijs leuke tip om te delen. Ik hou het brede assortiment zeker in de gaten.

Meer weten voor jouw slaapkamer?

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe aankopen. Ik had niet gedacht dat ik ook thuis zo lekker kon slapen. Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden omdat:

  • Ik hier prachtig linnen beddengoed kon kopen
  • Ik hier mooie kwaliteit kon kopen
  • Mijn bestelling snel verzonden werd en zo het hotel gevoel in huis gehaald kon worden

Wil jij ook heerlijk slapen in je eigen huis maar met het gevoel van een hotel, kijk dan zeker even op de site. Ik ben onwijs tevreden met mijn aankoop. Dikke tip!